Op zoek naar een geschikte tienercamping in de Ardennen?

Als jouw kids de tienerjaren hebben bereikt is het plots niet meer zo vanzelfsprekend om een gezellige familievakantie te organiseren waarbij iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Je dochter van 9 gaat het liefst naar de kinderdisco, je zoon van 7 speelt graag met zijn vriendjes in het bos maar wat met de tweeling van dertien? Zodra je kids beginnen te puberen verandert de dynamiek binnen het gezin. Hoe zorg je ervoor dat iedereen, inclusief jezelf en je partner, een aangename vakantie hebben? Boek een vakantie op een avontuurlijke tienercamping!

De Ardennen is een prachtige, rustige maar tevens avontuurlijke regio. Het is de ideale plek om een aangename familievakantie te organiseren. Een gezellige camping trip boek je al voor slechts één nacht, of direct met een arrangement. Is je Frans niet perfect? Geen probleem, want op veel campings in de Ardennen spreken de eigenaars/uitbaters gewoon Nederlands! Zo ook op de mooie Outdoor Camping Barvaux, Voor jouw puberende tieners is er bovendien genoeg te doen. Hierbij zetten we de uitgebreide activiteiten, arrangementen en faciliteiten voor je op een rijtje.

Sportieve vakantie Barvaux Ardennen België

Activiteiten

Elke dag is er wel iets te doen op Barvaux. Wil je graag boogschieten, lasergamen, mountainbiken of je outdoorskills verbeteren? Het kan echt allemaal. Sommige activiteiten zijn al toegankelijk voor kinderen vanaf acht jaar. Daarnaast kun je ook de alledaagse sporten beoefenen in Barvaux; voetbal, volleybal, tafelvoetbal of tafeltennnis. Wie zich hier verveelt, heeft duidelijk niet goed om zich heen gekeken. Heb je honger? Dan kun je deelnemen aan een gezellige barbecue.

Ronden jouw kids de dag graag af in het gezelschap van zijn/haar nieuwe vrienden? Dan kan jouw zoon of dochter aansluiten bij het kampvuur dat je eenvoudig zelf kan organiseren. Een kampvuurschaal kun je namelijk huren. Je krijgt er direct twee zakken hout en aanmaakblokjes bij. Ondertussen maakt hij of zij samen plannen voor de dagen die nog gaan komen. Huren ze morgen een kano of een mountainbike en zoeken ze het avontuur in de natuur? Je jonge kids zullen zich daarentegen zeker kunnen vermaken in de speeltuin of aan het water. Jij kunt daarentegen even relaxen met de live muziek aan het café.

Arrangementen

Naast dat er voor zowat elke schoolvakantie een passend arrangement is ontworpen op Outdoor Camping Barvaux is er ook een wandelweekend, een trailrunweekend, een MTB weekend en een racefiets weekend. Indien je deze arrangementen boekt, betaal je een vaste prijs voor jouw verblijf en je favoriete activiteit. Het gebruik van het sanitair, toeristenbelasting en elektra zijn dan ook bij een arrangement inbegrepen. Wil je nog extra dagen bijboeken of een andere activiteit reserveren? Dan kan dit makkelijk tegen een meerprijs.

Ook bestaat er een mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een vrijdag avond maaltijd als je een arrangement boekt. Deze maaltijd vindt buiten plaats aan het outdoor café. Super gezellig dus! Heb je een idee dat niet in het arrangement is inbegrepen? Spreek dan het personeel aan. Wellicht is het mogelijk om jouw plan tot leven te brengen. Ze denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij en je kids kunnen genieten van een deugddoende vakantie.

Faciliteiten

Op Camping Barvaux is er niet alleen veel te doen, de faciliteiten zijn ook nog eens dik in orde. Ben je van mening dat kamperen back to basics is? Niet bij Barvaux. Je vindt er een goede watervoorziening, sanitair, internet, een café en een mooie speeltuin voor de allerkleinsten. De camping is absoluut kind- en hondvriendelijk en indien je op zoek bent naar iets specifieks, kun je het hoogstwaarschijnlijk gewoon huren of vinden in de buurt.

Wat ook leuk is voor jouw tieners zijn de uiteenlopende accommodaties. Je kan niet alleen verblijven op een regulier kampeerterrein met je vouwwagen, caravan of tent. Op Barvaux vind je namelijk ook blokhutten, stacaravans, safaritenten en zelfs een originele pipowagen! Aan afwisseling en avontuur is er op Outdoor Camping Barvaux dus geen gebrek.

Liefst een dag het campingterrein verlaten? Bezoek dan een van de mooie stadjes en/of dorpjes in de buurt. Ga er al wandelend of fietsend naartoe. Je tieners zijn in de tussentijd in goede handen bij de animatoren van de camping.