Alles is weer operationeel, 25 juli zijn ook de laatste safaritenten klaargemaakt! Horeca en activiteiten draaien ook weer volledig!
Update 19 juli
  • Kampeerders vanaf woensdag 21-7 weer zeer welkom. (Er zullen nog wel werkzaamheden op het terrein plaats vinden. Er zijn elke dag mensen aanwezig om heel hard te werken om de camping weer zo snel mogelijk op orde te hebben.)
  • Horeca en activiteiten vanaf zaterdag 24-7 weer (aangepast) beschikbaar.
  • Blokhutten en Slaapketen vanaf 23-7 weer beschikbaar.
  • Stacaravans en pipowagen vanaf zaterdag 24-7 weer beschikbaar.
  • Safaritenten kunnen we nu nog niet zeggen. Er wordt druk aan gewerkt. Update volgt zo snel mogelijk.
  • Omgeving: Winkels/horeca en activiteitenparken weer geopend.
De rivier is weer mooi tussen de oevers en zakt elke dag flink. De omgeving is weer veilig en ziet de toeristen graag weer komen!
Tot gauw in de Ardennen!
P.S. De noodhulp actie op GoFundMe.com heeft bijna het streefbedrag van € 25.000,- opgeleverd. Een bijdrage doen wordt gewaardeerd! https://www.gofundme.com/f/2fxzz3wfgo?qid=428771652ff9e0118ff21842f432caee

Update!

Onze camping is zwaar getroffen door de overstromingen. Wij zijn dus gesloten en onbereikbaar. Probeer dan ook niet naar de camping te komen!

Via social media houden wij u op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.

Er is inmiddels een acute noodhulp actie gestart op GoFundMe.com. Via de link https://www.gofundme.com/f/2fxzz3wfgo?qid=428771652ff9e0118ff21842f432caee kunt u ons financieel ondersteunen bij het wederopbouwen van de leukste en meest sportieve camping van de Belgische Ardennen.

Hulp bij het opruimen van de camping nadat het water is gezakt stellen wij ook zeer op prijs. Meld u aan via info@outdoorcampingbarvaux.nl.

Minke, Marloes, Martijn en het hele Outdoor Camping Barvaux Team.