Goedkope camping Ardennen

Goedkoop kamperen en een super vakantie? Bij Camping De La Vallée kampeert u op een goedkope camping in de Ardennen die van alle faciliteiten is voorzien. Onze camping is gelegen aan de prachtige rivier de Ourthe in de gezellige gemeente Durbuy. Onze goedkope camping in de Belgische Ardennen is geschikt voor jong en oud. Zij vermaken zich dan ook het gehele seizoen.

Camping De La Vallée is een middelgrote camping die wordt beheerd door Belgen. Door de sfeer en gezelligheid voelt onze camping aan als een kleine camping waar alle kampeerders zich thuis zullen voelen!

Faciliteiten

Camping De La Vallée is een goedkope camping, maar wel van alle faciliteiten voorzien. Zo beschikt onze camping over nieuwe sanitair gebouwen, een gezellige bistro, een speeltuin en allerlei sportactiviteiten.

Wat Camping De La Vallée echt uniek maakt is de combinatie van kamperen en buitensport.

Goedkope camping – Luxe accommodaties

Naast onze passantenplekken bieden wij ook een ruim assortiment aan accommodaties die u kunt huren. Zo kunt u verblijven in onze geheel ingerichte safaritenten, pipowagens, stacaravans, blokhutten of slaapketen.

Tarieven

Bekijk onze tarieven voor een overzicht van alle prijzen en accommodaties.

Voor een onvergetelijke, actieve, natuurrijke vakantie boekt u bij onze goedkope camping. Reserveer direct uw accommodatie of standplaats of vraag vrijblijvend een offerte aan!