Familiecamping Ardennen

Camping De La Vallée is dé gezellige familiecamping vol avontuur in de Belgische Ardennen. Onze familiecamping is gelegen aan de rivier de Ourthe in de gemeente Durbuy. Camping De La Vallée is ideaal voor actieve familievakanties, maar ook om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Camping De La Vallée is een middelgrote familiecamping, maar zo gezellig als een kleine camping. De camping wordt gerund door Belgen en beschikt over 170 plaatsen bestaande uit passantenplekken en diverse accommodaties. Door de diversiteit aan (groeps)accommodaties kunt u zelf kiezen of u juist luxe of primitief wilt kamperen. U bent uiteraard ook van harte welkom met uw eigen onderkomen als caravan, camper of tent.

U kunt natuurlijk ook zelf uw familievakantie samenstellen vol activiteiten en gezelligheid.
In de buurt van onze familiecamping kunt u onder andere abseilen, paintballen, kajakken, mountainbiken, vissen of wandelen.

Familiecamping faciliteiten

Camping De La Vallée heeft nieuwe sanitaire voorzieningen, een gezellig café met gratis WiFi, een speeltuin, en een aantal sport –en spel gelegenheden als petanquebaan, tafeltennistafel, volleybalveld, voetbalveld en meer. Onze camping is hondvriendelijk.

Wij hopen u terug te zien op onze gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen. Camping De La Vallée doet er alles aan om u een onvergetelijke familievakantie te bezorgen!

Contact

Camping De La Vallée
Rue Haute Commence 50
6940 Barvaux-Sur-Ourthe
info@camping-delavallee.be