Gemakkelijk zelf uw vakantie boeken

Accommodaties

Onze outdoor camping, gelegen in Barvaux, ligt tussen de rivier de Ourthe en een beboste berg. De camping is voorzien van twee toiletgebouwen, een gezellig café, waterbron en een speeltuin.

Onze camping is voorzien van verschillende accommodaties.

De blokhutten, slaapketen, safaritenten, stacaravans en pipowagen staan op de camping. En uiteraard zijn kampeerders ook welkom.

Wat leuk dat u een plaats of accommodatie bij ons wilt boeken!

Via ons online boekingssysteem onder de menuknop ‘boeken’ kunt u direct de beschikbaarheid van onze accommodaties zien. Er mogen maximaal 5 personen (blokhutten en safaritenten 6) waarvan drie volwassenen op 1 plaats staan. Kies uw aankomstdatum, verblijfstype en hoeveel nachten u wenst te blijven. Het systeem maakt een prijsopgave voor u. Mocht u hier akkoord mee gaan dan hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen en op reserveren te klikken. Uw definitieve bevestiging volgt later.

Bij reserveringen via de e-mail of telefoon rekenen wij €15,00 reserveringskosten.

Hieronder vindt u nog aanvullende informatie over voorkeursplaatsen en naast elkaar staan. Mocht u verder nog vragen hebben die niet beantwoord worden bij de veelgestelde vragen dan kunt u altijd e-mailen naar info@outdoorcampingbarvaux.nl. In het seizoen kan vanwege drukte het antwoord wel eens wat langer duren.

Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Een voorkeursplaats kunt u aangeven bij de opmerkingen aan het einde van uw reservering. Als de gewenste plaats nog beschikbaar is krijgt u dit in de bevestiging te zien. Mocht de gewenste plaats niet meer vrij zijn dan zullen wij via de mail met u over een alternatief overleggen. Afhankelijk van het seizoen betaald u eenmalig €5,00 of €10,00 extra.

Mocht u naast bekenden willen staan dan dient u ieder een eigen reservering te maken. U kunt in de opmerkingen, aan het einde van uw boeking, aangeven naast wie u wenst te staan. Mocht dit niet meer mogelijk zijn dan nemen wij hier via de mail contact over op. U kunt op dat moment nog beslissen de reservering te cancelen.